Naiset ja bingon pelaaminen

Nainen, haluatko pelata rahapelejä, mutta kuitenkin välttää uhkapeleissä aina niin kovasti läsnä olevan machoilun? Jos et uneksi massiivisista rahatukoista ja salamavalojen räiskeestä, vaan haluat aidosti pitää hauskaa, bingon pelaaminen voi olla sinun juttusi.

Uhkapelien kova maailma

Pokeri, vedonlyönti, osakekurssikeinottelu… Perinteisiä uhkapelejä leimaavat miehiset arvot, joissa röyhkeys, kovuus ja peräänantamattomuus näyttelevät tärkeää roolia. Hyviä pelaajia kannatellaan kultatuolissa ja heitä ihannoidaan sekä taitojensa että voittamiensa rahasummien vuoksi. Naiset ovat tässä maailmassa auttamatta vähemmistönä.

Bingon pelaaminen on perinteisesti ollut vanhemman väen harrastus, mutta internetin kehityksen myötä bingosta on lyhyessä ajassa tullut peli, jota pelataan ikään katsomatta. Yhteistä suurelle osalle pelaajista on kuitenkin se, että he ovat naisia. Naiset ovat isolla joukolla löytäneet bingon.

Bingo on hauska harrastus

Bingo on tämän hetken sosiaalisin rahapeli. Sosiaalinen kuulostaa sanana kuivalta, mutta se sisältää monia asioita: yhteisöllisyys, kaverisuhteet, rento meininki ja ennen kaikkea hauskanpito.

Nämä arvot vetoavat naisiin, jotka haluavat rentoutua ja pelata muutaman kierroksen bingoa pilke silmäkulmassa ja hymy suupielessä. Meno onkin usein hyvin vapautunutta – bingon pelaajista suurin osa on naisia ja turha jäkittäminen ei tunnetusti kuulu naisten illanviettoon.

Bingohalleista nettibingoon

Internetin myötä bingon pelaaminen on luonnollisesti siirtynyt perinteisistä bingohalleista netti-bingohalleihin. Pelaaminen tapahtuu yleensä suoraan internetselaimen ikkunassa. Ensin rekisteröidytään käyttäjäksi, jonka jälkeen voi tallettaa rahaa esimerkiksi pankkisiirrolla verkkopankissa tai luottokortilla. Voitot voi kotiuttaa samalla tavalla.

Netti-bingon eräs miellyttävimmistä ominaisuuksista on kotona pelaaminen. Puoli tuntia bingoa oman kodin rauhassa työpäivän jälkeen voi piristää kummasti ja tarjoaa sitä tuiki tarpeellista hetkellistä arjesta irrottautumista, jota moni meistä tarvitsee.

Jos sinusta tuntuu, että bingo voisi olla sinulle sopiva harrastus, kokeile ja päätä sitten haluatko pelata lisää. MariaBingo tarjoaa hauskan ja turvallisen ympäristön bingon pelaamiselle.

Lisätietoa: Maria Bingo

Kommentoi