Marian Maailma – uusia kavereita nettibingolla

Marian maailma on Maria Bingon hauska ja mielenkiintoinen palvelu, joka tuo nettibingoon uusia ulottuvuuksia. Asiat, joille Marian maailma rakentuu, ovat kaverit ja yhteisöllisyys.

Bingo on aina ollut sosiaalinen rahapeli. Paikallisten bingohallien vakiopelaajat muodostivat (ja muodostavat edelleen) tiiviin ja lämminhenkisen yhteisön, johon uusien pelaajien oli helppo tulla mukaan. Kaveriporukalla pelaaminen on keskeinen osa bingoa, mutta netissä pelaajien väliset suuret välimatkat ja pelaaminen “virtuaalimaailmassa” asettavat luonnollisesti tiettyjä rajoituksia tiiviin kaveriporukan luomiselle.

Marian maailma on juuri se palvelu, jonka avulla satojen kilometrien päässä olevat pelaajat voivat löytää toisensa, pitää toisiinsa yhteyttä ja näin luoda oman bingoyhteisön.

Googlessa vara parempi

Marian maailman idea on yksinkertainen: pelaajat sijoitetaan kartalle pieninä ihmissymboleina, niitä klikkaamalla näkee kunkin pelaajan profiilin kuvineen kaikkineen ja liittymään samaan pelisaliin pelaamaan hänen kanssaan.

Pelaajille voi myös lähettää ns. ystäväkutsun ja näin muodostaa ja laajentaa MariaBingon kaveriporukkaa. Omat ystävät näkyvät kartassa erilaisina pikkukuvina, jonka ansiosta MariaBingoon juuri sillä hetkellä kirjautuneet kaverit löytää helposti.

Marian maailma käyttää hyväkseen suosittua Google Maps -palvelua, joka on liitetty saumattomasti MariaBingoon. Karttaa voi zoomata mielensä mukaisesti ja sitä voi tarkastella joko perinteisenä karttanäkymänä, satelliittikuvina, tai niiden yhdistelminä. Google Mapsia käyttäneille tämä on tuttua kauraa.

Hauskana lisänä kartalla näytetään reaaliaikaisesti kaikki pelaajat, jotka kirjautuvat sisään MariaBingoon, pelaajat joilla on syntymäpäivä, tai jotka ovat juuri voittaneet.

Pääset helposti mukaan

Kun avaat pelitilin MariaBingossa, voit oman tilisi “Omat asetukseni” -kohdassa valita, haluatko olla mukana Marian maailmassa. Jos haluat, käy varmistamassa, että “Näytä minut Marian maailmassa” on valittuna.

Voit myös valita, haluatko ikäsi ja kuvasi näytettävä profiilisi yhteydessä. Kuvan voit lisätä “Oma käyttäjätunnus” -kohdassa. Oma persoonallinen kuva tuo kivasti lisää syvyyttä Marian maailmaan. Minusta ainakin on hauskaa tietää, minkä näköinen pelaaja siellä nimimerkin takana luuraa.

Autio Suomi

Marian maailma näyttää, miten uusi peli nettibingo Suomessa vielä on. Verrattuna läntisiin naapureihimme Ruotsiin, Tanskaan ja Norjaan, Suomessa on vain kourallinen aktiiveja. Suomen kartalla pisteet ovat vasta lähteneet kasvuun.

Tilanne on muuttunut viimeisen vuoden aikana huomattavasti ja voi hyvinkin olla täysin erilainen parin vuoden kuluttua. Siihen voimme itse kukin osaltamme vaikuttaa – joten eiköhän pistetä viidakkorummut soimaan ja katsotaan, kuinka Suomikin täytyy hiljalleen Marian maailmassa uusilla pelaajilla!

Käy katsomassa Marian maailmaa: Maria Bingo

Kommentoi