Netin bingokone ei jätä inhimillisille erehdyksille sijaa

bingokone

Yksi nettibingon parhaista puolista on vauhdikas mutta samalla luotettava pelaaminen. On pelkkää plussaa, että kenenkään bingoringin pelaajista ei tarvitse uhrautua pelin järjestäjäksi vaan kaiken oheistyön hoitaa bingo-ohjelmisto. Näin kaikki halukkaat pääsevät nauttimaan bingon tuomasta jännityksestä.

Netissä bingokoneen toiminta perustuu satunnaislukugeneraattoriin. Tietokoneet eivät tee mitään satunnaista, joten bingotulosten arpominen ei ole ihan helppoa. Tavallisimmassa ratkaisussa satunnaisten numeroiden tuottamiseen erikoistuneen yhtiön laitteet poimivat ilmakehän kohinaa, jonka elektroniset laitteet muuttavat numeroiksi. Niin helppoa kuin bingon pelaaminen onkin netissä, ei tulosten arpominen ole siis ihan helppo juttu.

BingoKuvausPelaa
mariabingoMaria Bingo
Paras nettibingo. Kokonaan suomenkielinen.
Pelaa »
unibetbingoUnibetBingo
Suomalaisten perinteinen suosikki. Bingoa, hedelmäpelejä ja arpoja.
Pelaa »
betssonbingoBetsson Bingo
Bingon lisäksi arpoja ja hedelmäpelejä. Kaikissa taatusti satunnaiset tulokset.
Pelaa »
nordicbetNordicBet Bingo
Samat pelit kuin Mariassa, mutta erilainen saitti.
Pelaa »

Ei enää virheitä

Kun pelataan paljon bingoa, saattaa silloin tällöin tapahtua inhimillisiä erehdyksiä pelin tiimellyksessä: esimerkiksi järjestäjä voi tehdä virheen arvonnan aikana.

Nettibingon tietokoneohjelmisto takaa arpoo numerot virheettömästi joka kerralla. Siksi kaikki pelaajat saavat taatusti tasavertaisen kohtelun netissä.

Myös pelaajalle saattaa tulla virheitä pelin aikana. Numeroita on ehkä tullut katsottua/kuultua väärin tai bingoruudukkoon on ilmestynyt huolimattomuusvirhe täytön aikana.

Netissä voi käyttää automaattista ruudukon täyttöä ja tarkastusta, jolloin voitto ei mene milloinkaan sivu suun pikku erheen takia. Olisi erityisen ikävää hävitä omaa huolimattomuuttaan, kun pelissä on rahapanos mukana.

Nopeampaa peliä, enemmän hauskaa

Netin bingokone antaa myös kaivatun piristysruiskeen pelin etenemiselle. Pelaajan ei tarvitse enää kärsiä tylsistä odotushetkistä, koska kaikki tapahtuu reippaasti ja automaattisesti. Näin lyhyessäkin ajassa ehditään pelata monta bingoerää.

Kommentoi