Netin bingohallit

Netissä on nykyisin jo pari tusinaa suomenkielistä bingohallia. Netin bingohalleissa voi selvällä suomella pelata bingon lisäksi useimmiten myös hedelmäpelejä ja raaputusarpoja.

Testasimme kaikki netin suomenkieliset bingohallit. Tässä ovat kome suosikkiamme.

Parhaat suomenkieliset bingohallit

BingoKuvausPelaa
mariabingoMariaBingo
Suosittu bingohalli, jossa paljon hauskoja kilpailuja.
Pelaa »
betssonbingoBetsson Bingo
Bingoa, hedelmäpelejä ja raaputusarpoja.
Pelaa »
unibetbingoUnibet Bingo
Netin paras suomenkielinen bingohalli.
Myös hedelmäpelejä ja arpoja.
Pelaa »
nordicbetNordicBet Bingo
Todella hyvä bingo, hyvä pelisaitti.
Pelaa »

Sitä tuttua uudessa kuosissa

bingohalliVaikka bingo on netissä tullut yhä suositummaksi, se ei pelinä ole käytännössä muuttunut miksikään ajoista, jolloin Internetiä ei kukaan pystynyt edes pystynyt kuvittelemaan. Myös bingon sosiaalinen luonne on pysynyt ennallaan.

Ennen vanhaan pienillä paikkakunnilla bingo-hallit saattoivat toimia yhteisön tapaamispaikkoina, sosiaalisina solmukohtina tanssipaikkojen ja ravintoloiden tavoin. Nykyään perinteisten bingohallien merkitys on vähentynyt ja internetin leviämisen luonnollisena seurauksena bingo siirtyi netissä oleviin bingohalleihin.

Yhteisöllisyys, jutustelu ja hauskanpito ovat kuitenkin netti-bingohalleissakin lähes yhtä tärkeitä asioita pelaajille, kuin ennen vanhaan.

Netti tarjoaa luonnollisesti uusia pelillisiä mahdollisuuksia. Monet bingohallit netissä pitävätkin pelivalikoimissaan erikoisempia bingon muotoja. Myös erilaiset hedelmäpelit ja chattipelit ovat muodostuneet kiinteäksi osaksi nykyaikaisia bingohalleja.

Bingoa netissä suomeksi

Bingon suosion kasvua Suomessa on vauhdittanut mahdollisuus pelata netti-bingoa suomeksi.

Maria Bingo on pohjoismaiden suurin bingohalli netissä, joka panostaa tosissaan myös suomenkieliseen bingoon. Esimerkiksi viihdetähdet Kari Salmelainen ja Janne Porkka on otettu mukaan MariaBingon mainoksiin ja suomalaiset chattivalvojat vauhdittavat huulen heittoa ja vastaavat chattipeleistä MariaBingon suomenkielisissä bingosaleissa.

Jos englannin kieli ei tuota ongelmia, netti-bingo halleja on netissä sadoittain. Parhaat bingosivut -lista esittelee muutaman hyvän vaihtoehdon. Englantia taitavienkin tosin kannattaa tutustua nettibingon keskusteluslangiin, jotta keskusteluista ei menisi liikaa vitsejä sivu suun. Lue: Bingo sanasto

.

Nettibingon pelaaminen

Bingoa pelataan netissä aivan kuten aitoakin bingoa. Ensin liitytään bingohallin jäseneksi, jonka jälkeen voi yleensä pelata bingoa ilmaiseksi ns. leikkirahalla. Ilmainen bingo on kätevä tapa tutustua bingohallin toimintaan, peliympäristöön ja ylipäätään testata, onko kyseinen pelipaikka itselle sopiva.

Jos halutaan pelata bingoa rahasta, pitää ensin tallettaa pelitilille rahaa. Ylivoimaisesti helpoin ja nopein tapa on käyttää verkkopankkimaksua, mutta myös luottokortit ja nettilompakot toimiva lähes paikassa kuin paikassa.

Kun talletus on tehty ja rahat ovat pelitilillä, valitaan sopiva bingosali ja siirrytään pelaamaan. Salissa ostetaan haluttu määrä bingokortteja, jonka jälkeen arvonta käynnistyy ennalta ilmoitettuna aikana. Arvonnan jälkeen suoritetaan voitonjako ja mahdolliset voitot siirretään pelaajan pelitilille välittömästi.

Voittojen kotiutus ei liiemmin eroa talletuksesta. Määritellään kotiutettava summa ja rahansiirtomuoto, jolla rahat halutaan kotiuttaa, jonka jälkeen lähetetään kotiutuspyyntö bingohallin ylläpidolle. Rahat ovat omalla tilillä normaalisti parin päivän sisällä.

Nettibingon tulevaisuus Suomessa


Lahjoittaisimme heti puoli valtakuntaa sille, joka antaisi vastalahjana kristallipallon, jolla voisimme nähdä tulevaisuuteen. Ilman kristallipalloaki voimme silti ennustaa bingon tulevaisuutta.

Suomalaiset trendit seuraavat yleisesti Ruotsia parin-kolmen vuoden viiveellä ja nettibingo on Ruotsissa nyt todella suosittu harrastus.

Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, lähtemällä nyt mukaan nettibingoharrastukseen Suomessa, voit olla ratsastamassa etunenässä nettibingon aallonharjalla.

Ei tarvitse kuin katsoa esimerkiksi MariaBingon ruotsinkielisiä bingosaleja ja ihmetellä, kuinka tavallisen arkipäivän aamuna aamiaisbingosalissa (Frukostbingo) on parhaimmillaan useampi kymmenen pelaajaa.

Sama nähdään lähitulevaisuudessa suomenkielisissäkin bingosaleissa.

Lisätiedot:
Mene Maria Bingoon
Maria Bingon arvostelu
Nettibingoa: Parhaat bingosivut
Bingo Suomessa: SBH-Yhtiöt

Kommentoi