Parhaat raha-arvat

Betssonin pelivalikoimasta löytyy runsaasti raha-arpoja. Aikaisemmin tarjolla oli pari erilaista arpaa, mutta nyt Betssonin valikoimissa on yli 30 erilaista raha-arpaa, jotka kelpaavat vaativimmallekin arpojen ystävälle.

Yksi juttu on selvä: Veikkauksen arvat kalpenevat vertailussa näille arvoille. Siinä missä Veikkauksella voittoisa on vain joka neljäs arpa tai harvempi, Betssonin raha-arvoista joka kolmas voittaa.

> Pelaa Betssonissa

Rikastu nettiarvoilla

Jos etsit elämää mullistavia suurvoittoja, Betssonin nettiarvoista voit niitä löytää. 3WOW-arvan päävoitto on huikea: 5 000 euroa kuussa viidentoista vuoden ajan, eli noin miljoona euroa. Sellainen voitto pistää elämän kertarysäyksellä uusiksi.

Myös pienempiä jättipotteja on tarjolla. Esimerkiksi Golden Island -arvoilla voi voittaa 200 000 euron palkinnon. Muutenkin Betssonin nettiarpojen voitot pesevät perinteisten arpojen voitoilla lattiaa.

Mikä parasta, pelien hintaa voi säätää muuttamalla panosta. Halvimmillaan arvan raaputtaa 50 sentillä, kalleimmillaan arvat maksavat 20 euroa.

Palkinnot menevät tietysti panoksen mukaan, eli 50 sentin arvalla voi yleensä voittaa 5 000 euroa ja 20 euron arvalla jopa 200 000 euroa.

Bonus nettiarpoihin

Uusille pelaajille Betsson-arpasivusto antaa mukavan bonuksen, joka tekee arpojen kokeilemisesta entistä houkuttelevampaa. Talletukselle annetaan 50 % bonus aina 50 € asti, eli kun talletat 50 €, Betsson antaa sinulle 25 € lisää, jolla voit pelata arpoja.

Bonuksen saat itsellesi todella helposti: Mene vain Betssonille, rekisteröidy käyttäjäksi ja pelaa Betssonin nettiarpoja Arvat-välilehdellä.

Mene Bettsonille

Kommentoi