Arpasivustot netissä

Jos olet bingon pelaaja, on sinun hyvä tutustua bingoamisen lomassa myös raaputusarpoihin. Esittelemme nyt parhaat arpasivustot netissä, joista löydät parhaat rahapalkinnot sekä korkeimmat palautusprosentit.

Kokeile nettiarpoja ilmaiseksi Hopa.com:ssa

  • Netin suurin arpasivu
  • Kokonaan suomenkielinen
  • Saat 5 euroa ilmaista pelirahaa ilman talletusta
> Siirry Hopaan tästä

Nykypäivän nettiarvat ovat niin suosittuja, että löydät verkosta pelkästään raaputusarpoihin erikoistuneita sivustoja. Hyvä esimerkki tällaisesta arpoihin erikoistuneista nettisaiteista on Hopa.com.

Jos haluat yhdistää sekä arpojen raaputtamisen sekä bingon pelaamisen, niin silloin Betsson on hyvä vaihtoehto. Betssonilta löydät sekä täysiverisen nettibingon että kokonaan arvoille pyhitetyn pelialueen.

Arpasivustot ovat kokeiltavissa ilmaiseksi

Voit kokeilla sekä Hopassa että Betsson Arvassa nettiarpojan raaputtamista ilmaiseksi. Molemmista löytyy leikkirahan pelimoodi, jossa voit kokeilla raaputtelua ilman pelkoa rahan menetyksestä.

Molemmat arpasivustot tarjoavat suuren valikoiman erilaisia arpoja raaputettavaksesi, josta löydät varmasti mieleisesi. Valikoimista löytyy mm. perinteisiä kasinoarpoja sekä hieman eksoottisempia fantasia-arpoja.

Tähtää miljoonan euron voittoon

arpaNetin arpasivustot jakavat isoja palkintoja. Sekä Hopa että Betsson mahdollistavat 3WOW-nettiarvan pelaamisen, jossa päävoittona on huikea miljoona euroa.

Hyvät uutiset eivät jää pelkästään isoihin voittoihin vaan myös pikku voittoja on jaossa roppakaupalla.

Esimerkiksi edellä mainitussa 3WOW-arvassa joka kolmas tiketti voittaa, mikä tekee nettiarpojen pelaamisesta poikkeuksellisen voittoisaa.

Kyseisen arvan hinta on vain 2 euroa ja voitot maksetaan saman tien pelitilillesi.

Älä unohda arpasivustojen bonuksia eli ilmaista pelirahaa

Hopa-arpasivusto tervehtii sinut lämpimästi tervetulleeksi, sillä voit kokeilla sen arpoja ilmaisella 5€ euron rekisteröitymisbonuksella, jonka saat heti, kun liityt Hopaan jäseneksi.

Lisäksi saat hienon 200€ euron ensitalletusbonuksen, kun talletat Hopaan ensimmäistä kertaa rahaa. Myös Betsson-arpasivusto antaa uusille pelaajille bonuksen ensimmäisestä talletuksesta.

> Siirry Hopaan tästä

Kommentoi