eBingo – sähköistä bingoa

Nettibingo, eli eBingo, on netin hauskin ja leppoisin peli. Se on perinteistä bingoa, mutta uudessa sähköisessä ja sähäkässä ympäristössä. eBingo pyörii netissä kellon ympäri ja mukaan pääsee omalta kotikoneelta koska tahansa.

Muissa Pohjoismaissa, etenkin Ruotsissa, eBingo on koko kansan suosittua ajanvietettä, samoin vahvan bingoperinteen Iso-Britanniassa.

Suomessa bingo on ollut perinteisesti iäkkäämpien peli, mutta on saanut aivan uutta nostetta nettibingon myötä. Erityisesti nuoret naiset ovat ottaneet ebingon omakseen. Ole edelläkävijä ja testaa netin kuumin rahapeliuutuus heti tänään.

eBingoKuvausVieraile
mariabingoSuomenkielisten eBingojen kärkeä.Pelaa »
mariabingoParhaimpia bingosivuja, joita tulet löytämäänPelaa »
unibetbingoNetin paras rahapelisivusto, jonka eBingo on erinomainen.Pelaa »
betssonbingoBingon lisäksi paljon hedelmäpelejä ja arpoja.Pelaa »
nordicbetHyvä bingo, mutta myös muuten laaja pelivalikoima.Pelaa »

Miten eBingoa pelataan?

Nettibingo on todella helppo peli, etenkin jos olet joskus pelannut tavallista bingoa. Kas näin se käy:

  1. Valitse joku ylläolevista bingohalleista, rekisteröidy käyttäjäksi ja tee talletus näppärästi ja turvallisesti verkkopankkimaksulla tai tilisiirrolla.
  2. Valitse bingohallista bingohuone. Mieluusti sellainen, jossa on mahdollisimman paljon muita pelaajia, koska bingohan on sitä hauskempaa, mitä enemmän on peliseuraa.
  3. Kun kierros vaihtuu, osta haluamasi määrä bingokortteja.
  4. Pelin aikana sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin jännittää: kone luettelee numerot ja merkitsee osuneet kortteihisi. Tämän helpompaa bingo ei voi olla. Kone myös huutaa bingot puolestasi, joten ehdit chattailla pelikaverien kanssa.
  5. Kun voitat, kone maksaa voitot suoraan pelitilillesi, mistä voit käyttää ne uusien kierrosten maksamiseen tai nostaa omalle pankkitilillesi.

  eBingo on porukkapeli

  Bingo on harvinaislaatuisen sosiaalinen peli. Esimerkiksi pokeripöydässä harvoin ystävyyssuhteita solmitaan, mutta bingossa peliseurasta on todellakin seuraa ja chatissä jutellaan tuttujen ja tuntemattomien kanssa-

  Chatti onkin olennainen osa ebingoa. Chateissa pyörii myös chattiemäntiä ja -isäntiä, jotka pitävät keskustelua yllä ja pyörittävät chatissa chattipelejä bingon pelaamisen piristykseksi.

  Chattailemalla rohkeasti eBingon ohessa voi pian huomata saaneensa uusia tuttuja, joita on mukava käydä tapaamassa bingossa pelien ohessa.

  Hyvät palkinnot

  Perinteissä hallibingossa rahapalkintoja ei jaeta, vaan palkinnot ovat kahvipaketteja, joulukinkkuja ja kaupan lahjakortteja. eBingossa palkinnot ovat aitoja euroja.

  Kuten tavallisessakin bingossa, palkintojen arvo riippuu pelaajien määrästä koska palkintorahat otetaan pelaajien pelimaksuista. Eli mitä useampi pelaaja on mukana kasvattamassa pottia, sitä suurempi on voitto.

  Lisäksi eBingossa on aina mukana jonkinlainen jättipotti. Jättipotin voittaa, jos saa täysbingon ennen tiettyä määrää arvottuja numeroita. Eri bingohuoneissa tämä raja vaihtelee ja se määrää myös jättipotin koon.

  Mitä vaikeampi jättipotti, sitä suuremmaksi se ehtii kasvaa ennen kuin joku sen voittaa. Parhaimmillaan jaossa voikin olla kymmeniä tai satoja tuhansia euroja. Tavallisesti bingojättipotit ovat kuitenkin satoja euroja – ihan mukava summa sekin, etenkin kun tällainen pikkupotti on paljon helpompi voittaa kuin iso megapotti.

  Kommentoi