Bingoa internetissä

Bingo on hauska harrastus, ja vielä parempi netissä. Sen lisäksi että nettibingossa voi voittaa tuhansia euroja, on se myös loistava tapa tehdä tuttavuutta kanssapelaajien kesken ja sitä kautta hankkia uusia kavereita.

Parhaat nettibingot

BingoKuvausPelaa
mariabingoMaria Bingo
Suosituin kansainvälinen nettibingo.
Pelaa »
unibetbingoUnibetBingo
Suomen paras nettibingo.
Pelaa »
bingohuoneBingohuone
Jope Ruonansuun isännöimä bingosivusto.
Pelaa »
betssonbingoBetsson Bingo
Vähän erilainen, mutta toimiva bingo.
Pelaa »
nordicbetNordicbet Bingo
Hyvä vaihtoehto MariaBingolle, samat pelit.
Pelaa »
oliviabingoOlivia Bingo
Marian sisarsaitti, samat pelit.
Pelaa »

Internetbingo valloittaa maailmaa

Bingo netissä muistuttaa nykyisin hyvin paljon tosielämän esikuvaansa. Vaikka yksinpeli on nettibingossa yleistä, alkavat pelipaikat yhä enemmän muistuttaa virtuaalisia bingohalleja. Grafiikat ja äänet ovat tämän päivän tekniikalla ensiluokkaisia ja numeroiden arvonnan yhteydessä tapahtuvat numeroiden kuulutuksetkin vahvistavat autenttisuutta.

Nainen pelaa bingoa netissäBingo-pelipaikat netissä käyttävät yleisimmin amerikkalaisia bingokortteja eli samoja 5×5 ruudun pelikortteja jotka myös suomalaisissa bingohalleissa ovat yleisesti käytössä.

Tietokoneen arpomia kortteja voi ostaa yhden tai useampia ennen arvonnan käynnistymistä. Kun arvonta sitten käynnistyy, tietokone myös pitää huolen bingonumeroiden merkinnästä ja voitoista.

Nettibingo eroaakin tosielämän bingosta lähinnä nopeudessaan, sillä netissä bingo on nopeatempoisempaa kuin oikeasti. Pelaaja voi toki muuttaa arvonnan nopeutta, mutta automatisoinnin myötä pelien kesto on väistämättä lyhyempi kuin tavallisessa bingohallissa.

Nettibingoa voi pelata joko rahasta tai ilmaiseksi. Yleensä jokainen pelipaikka tarjoaa ilmaista bingoa, mutta moni pelaaja alkaa pelata bingoa oikeasta rahasta jossain vaiheessa – jännitys ja tunnelma ovat yleensä parempia kun kyseessä on pienikin rahapanos. Toki panokset voivat olla isompiakin ja tuhansien eurojen bingovoitot nettibingossa ovat jokapäiväisiä.

Nettibingo ja uudet kaverit

Bingo on ennen kaikkea sosiaalinen peli ja tämä on huomioitu myös netissä. Pelaajat voivat jutella keskenään ennen peliä, pelin aikana ja sen jälkeen keskusteluruudussa. Uusien ihmisiin tutustuminen ja kavereiden löytäminen bingopelien äärellä on eräs bingon suuren suosion salaisuuksista.

Nettibingo on nettipeleistä selvästi sosiaalisin. Usein käy niin, että tutustuttuaan toisiinsa, pelaajat muodostavat pieniä peliporukoita, jotka sitten pelaavat nettibingoa ja todistavat toistensa voittoja yhdessä.

Netti avaa myös uusia ulottuvuuksia uusien tuttavuuksien luomiseen, sillä saman pelin äärellä bingoa voi olla pelaamassa ihmisiä useasta eri maasta. Luonnollisesti sosiaaliset kontaktimahdollisuudet ovat tällöin aivan erilaisia kuin omilla kotikulmilla.

Kommentoi