Bingo netissä – opas vasta-alkajalle

Kiinnostaako nettibingo, mutta et ole vielä uskaltanut kokeilla?
Näillä ohjeilla onnistut varmasti. BingoSivujen kädestä pitäen -opas kertoo yksinkertaisesti, kuinka pääset pelaamaan bingoa netissä.

Bingon pelaaminen netissä on todella helppoa ja me teemme sen vielä helpommaksi!

1. Valitse pelipaikka

Suomalaiselle bingofanille paras paikka on MariaBingo. Vaihtoehtoisesti voit kokeilla myös Maria Bingon sisarsaitti Oliviabingoa. Nämä bingohallit ovat lähes identtisiä, mutta tässä ohjeessa käytetään Maria Bingoa.

Mene siis Mariabingon pelaamaan.

2. Rekisteröidy käyttäjäksi

Rekisteröityminen on hyvin yksinkertainen juttu. Täytät vain kysytyt tiedot ja asia on sillä selvä. Henkilötietoja kysellään aika tarkkaan, mutta kyse on turvallisuudesta. Rahaliikenteen kanssa ei sovi leikkiä, vaan tarkkuus on sekä pelaajan että pelintarjoajan velvollisuus.

3. Talleta rahaa

Rekisteröidyttyäsi pääset Maria Bingoon sisään. Pelaamiseen tarvitset rahaa, joten seuraava vaihe on tallettaminen. Valitse siis Talletus.

Tallettaessasi valitse ensin summa ja sitten talletusmenetelmä. Summaa valitessa kannattaa pitää mielessä, että Maria Bingo tuplaa ensimmäisen talletuksesi. Kannattaa siis tallettaa kerralla summa jolla pärjää jonkin aikaa, ja saada näin paras hyöty ensimmäisestä talletuksesta.

Talletusmenetelmistä helpoimpia ovat luottokortti ja Euteller. Euteller saattaa kuulostaa oudolta, mutta kyseessä on tuikitavallinen verkkopankkimaksu. Jos olet ikinä maksanut verkkopankista mitään, osaat käyttää Eutelleriä. Se onkin paras tapa maksaa, mikäli pankkisi on joku Eutellerin tukemista (Nordea, Sampo, Osuuspankki, Säästöpankki/Aktia tai Ålandsbanken).

Syötä haluamasi summa (Eutellerilla pienin talletus on viisi euroa ja suurin 150 euroa), valitse Euteller ja paina punaista Jatka-nappia.

Siirryt nyt Eutellerin sivuille, jossa voit valita oman verkkopankkisi. Tämän jälkeen maksun suorittaminen tapahtuu verkkopankissasi tavalliseen tapaan.

Eutellerin käyttäminen maksaa 1,95% talletussummastasi. Minimimaksu on 80 senttiä ja maksimi 2,95 euroa. Tämä on pieni hinta siitä, että maksu tapahtuu välittömästi, helposti ja on ehdottoman turvallinen.

4. Pelaa!

Kun olet tehnyt talletuksen ja palannut Maria Bingoon, rahat ovat tulleet pelitilillesi. Nyt olet valmis pelaamaan.

Valitse etusivun pelilistasta sopiva bingohuone. Kannattaa valita huone, jossa on paljon muita pelaajia, muuten on aika sama, missä pelaat.

Maria Bingolla pyörii usein kampanjoita, jotka vaikuttavat siihen, missä pelataan eniten.

Bingohuoneessa voit ostaa kortteja klikkaamalla ensin ”Valitse”-napilla haluamasi kortit ja painamalla sitten ”Osta”-nappia. Voit myös käyttää automaattisia valintanappeja, jotka ostavat haluamasi määrän kortteja.

Pelaaminen sujuu kätevästi, kun käytät ”Automaattinen merkintä”-nappia. Silloin kone hoitaa korttien merkitsemisen puolestasi ja voit keskittyä pelin seuraamiseen ja kavereiden kanssa chattaamiseen. Riittää, että bingon osuessa kohdalle klikkaat joko korttia tai valikon ”Ota kiinni”-nappia.

Sitten vain pelaamaan:
Mene Mariabingoon

Kommentoi