Bingon bonus

Kunnon bingo bonus moninkertaistaa pelirahasi. Parhaimmillaan saat 25€ talletusta vastaan 50 euroa lisää rahaa.

Tässä suomenkielisten bingojen kuumimmat tarjoukset.

BingohalliBonusVieraile
mariabingoMaria Bingo
Talleta 25€ pelaa 75€
Pelaa »
betssonbingoBetsson
30 € talletusbonus
Pelaa »
unibetbingoUnibetbingo
Talleta 25€, pelaa 75€
Pelaa »
bellabingoBellaBingo
10€ ilmaista pelirahaa
100% / 200€ talletusbonus
Pelaa »

Tutustumis- eli tervetuliaisbonus

Jos bingo bonukset ovat sinulle vieraita, niin ei ei hätää. Selitämme perinpohjin, kuinka nettibingon bonukset toimivat, käyttäen esimerkkinä Betsson Bingon bonuksia.

Netin rahapelien maailmassa erilaiset uuden asiakkaan bonukset ovat arkipäivää. Kilpailu on kovaa ja netticasinot ja bingohallit yrittävät saada pelaajat valitsemaan juuri oman saittinsa suuresta valikoimasta. Bonukset ovat yksi tapa houkutella uusia pelaajia, aivan kuten puhelinliittymien liittymisedut.

Betsson bingo tarjoaa uudelle pelaajalle 100 % bonuksen 30 € asti. Mitä tämä sitten tarkoittaa? Kun teet ensimmäisen talletuksesi, Betsson lisää pelitilillesi 100 % talletuksestasi, siis tuplaa rahasi. Bonuksen yläraja on kuitenkin 30 €, eli jos talletat tilillesi vaikkapa 50 €, Betsson lisää sinne 30 €.

Bonus ei tule tilille välittömästi vaan vasta, kun olet ostanut bingolippuja tallettamallasi summalla. Jos siis talletat vaikkapa sen satasen saadaksesi täyden satasen bonuksen, bonus tulee tilillesi, kun olet ostanut bingolippuja satasella.

Huomaa myös, että kyseessä on ensitalletusbonus. Sitä ei saa myöhempiin talletuksiin, vaan ainoastaan ensimmäiseen. Kannattaa siis heti ensimmäisellä kerralla tallettaa sen verran isompi summa, että saa hyvän bonuksen. Jatkossa voi sitten tehdä pienempiä talletuksia – tai toivon mukaan pelata voitoilla!

Refer a Friend eli kaveribonus

Betsson Bingo maksaa 10 euron palkkion jokaisesta kaverista, jonka houkuttelet bingon jäseneksi. Bonus maksetaan tilillesi kun kaveri on liittynyt, tallettanut vähintään 10 euroa ja aloittanut pelaamisen. Kannattaa siis pitää huolta, että kaveri hoitaa homman loppuun asti. Lisäksi pitää muistaa käyttää sivuston “Suosittele ystävälle”-toimintoa, muuten Betsson Bingo ei voi tietää, että juuri sinä olet suositellut kaveriasi.

Bonusten ehdot

Kaikkeenhan liittyy pientä pränttiä, eikä ilmaista lounasta ole. Tervetulobonuksen ilmainen rahakaan ei ole täysin ilmaista. Betssonin tilille lisäämiä rahoja ei pysty nostamaan pelitililtä pois. Ne ovat bonusrahaa, joka on ensin pelattava kymmenen kertaa bingossa ennen kuin rahat saa kotiutettua.

Jos siis saat bonusta vaikkapa 10 euroa, sinun on ostettava bingolippuja 10 x 10 eurolla eli 100 eurolla ennenkuin voit kotiuttaa bonusrahasi. Ilmaista rahaa ei siis ole jaossa, mutta bonukset ajavat silti asiansa: niiden avulla pystyy saamaan mukavasti lisää pelirahaa. Tallettamalla itse 30 € voit pelata 60 eurolla, mikä ei ole ollenkaan huono juttu.

Kommentoi