Olivia bingo

Olivia bingo

Suomenkielinen: kyllä
Talletustavat: Verkkopankki, luottokortti
Perustettu: 2009

/10

Oliviabingo on tammikuussa 2009 avattu bingohalli, joka toimii samassa verkossa kuin Pohjoismaiden suurin bingohalli MariaBingo. Tarjolla ovat siis samat pelit erilaisella kuosilla. Bingosivut esittelee, mistä Oliviabingossa on kyse.

Oliviabingo houkuttelee pelaajia julkkiksilla. Bingon sivuilla esimerkiksi bloggaa näyttelijä Pihla Viitala, joka on tuttu muun muassa elokuvista Käsky ja Rööperi.

Oliviabingon maailmassa voit löytää ystäviä, pelata hauskoja chattipelejä ja pitää hauskaa – näin Olivia Bingo ainakin nettisivuillaan lupaa.

Hyvää
  • Runsaasti pelaajia
  • Erittäin helppokäyttöinen
  • Kivat bonukset
  • Hyvä yhteisö
Huonoa
  • Tilisiirto puuttuu
  • Hedelmäpelit vähän vaisuja
  • Sivut paikoin vähän keskeneräisen oloiset

Pelit

Oliviabingo tarjoaa MariaBingosta tutut pelit. Suomeksi on tarjolla neljä huonetta, joissa kupongin hinta vaihtelee eurosta kahteen euroon. Halutessaan voi pelata myös muunkielisissä huoneissa, jolloin valikoimaa on hieman enemmän.

Huoneet erottaa niiden jackpot: helpoimmillaan potin saa 60 numeron sisään tehdyllä täysbingolla, vaikeimmillaan bingo pitää tehdä 53 numeron sisällä. Mitä tiukempi rajoitus, sitä suurempia ja harvinaisempia ovat potit.

Olivia Bingon peli

Pelit soljuvat mukavasti, pelaaminen on leppoisaa ja todella helppoa.

Suomenkielinen naisääni luettelee numerot ja kone merkitsee kupongit automaattisesti. Riittää, että painaa nappia, kun saa bingon.

Pelaamisen ohessa voi jutella chatissa muiden pelaajien kanssa.

Tarjolla on myös valikoima hedelmäpelejä. Hedelmäpelit ovat samoja kuin MariaBingossa. Hedelmäpelit sopivat satunnaiseen pelailuun, mutta kalpenevat vertailussa esimerkiksi Unibetiin verrattuna.

Bonukset

Oliviabingo tarjoaa uusille asiakkaille 200% ensitalletusbonuksen. Bonus on arvoltaan korkeintaan 50 euroa. Tämä tarkoittaa, että tallettamalla 25 euroa saat pelitilillesi yhteensä 75 euroa.

Tämä bonus koskee vain ensimmäistä talletusta, mutta seuraamalla Oliviabingon uutiskirjettä saa tietoa silloin tällöin tulevista tilaisuuksista saada uusia talletusbonuksia. Uutiskirjeissä on myös muutakin mukavaa, joten ne kannattaa lukea huolella!

Käyttäjäystävällisyys

Olivia Bingo on helppokäyttöinen. Rekisteröityminen on vaivatonta ja pelaamaan pääsee ilman vaikeuksia ja nopeasti.

Pelaaminen on helppoa. Järjestelmässä on hyviä ideoita kuten bingon lähestyessä punaisemmaksi muuttuvat bingokortit. Isostakin määrästä kortteja näkee helposti, missä päin on toimintaa luvassa.

Oliviabingossa on myös mukavia yhteisötoimintoja, jotka ovat osin jaettuja MariaBingon kanssa. Voit lukea ja kirjoittaa blogeja, jakaa reseptejä ja katsella toisten pelaajien lähettämiä valokuvia. Tällä tavoin voit helposti tutustua muihin bingonpelaajiin!

Olivia Bingo yhteisö

Soveltuvuus suomalaisille

Oliviabingo on suomalaisille tehty, joten se sopii mainiosti suomalaisen pelaajan käyttöön. Saitti on kokonaan suomenkielinen. Asiakaspalvelu toimii suomeksi ja talletukset onnistuvat kätevästi suoraan vekrkopankista.

Yleisarvosana

Olivia Bingo on peliensä puolesta kohtalainen bingohalli. Parempia pelejä löytyy muista suomenkielisistä nettibingoista, kuten Paff bingosta.

On Oliviassa jotain hyvääkin: ulkonäkö. Olivia bingo on nätti kuin mikä — paitsi tietysti jos inhoaa violettia. Ei tule ihan äkkiä mieleen toista yhtä violettia nettisivustoa.

Tästä bingoon »

Kommentoi