Bingohuone

Bingohuone

Suomenkielinen: kyllä
Talletustavat: Verkkopankki, luottokortti ja nettilompakot
Perustettu: 2008

/10

Bingohuone on suomenkielinen bingo, joka tarjoaa mainosti pelattavaa kaikille tämän mainion numeropelin ystäville. Peliä pääsee pelaamaan kolmella eri huoneella ja nämä ovat nimetty kuvailevasti kolmen suomalaisen paikkakunnan mukaan. Ne ovat Naantali, Tuuri ja Laihia.

Bingohuone tarjoaa huippuluokan bingopelejä ja sivuston mukaan se tarjoaakin korkeatasoisia pelielämyksiä ja asiakaslähtöisiä toimintatapoja. Sivusto on osa iGamen peliportaalia johon kuuluvat Pokerihuone, Casinohuone, Veikkaushuone ja Bingohuone. Maltalaisen pelilisenssin ansiosta pelien voitot ovat suomalaispelaajille verovapaita.

Pelit kruunaa Bingohuoneen ensitalletuskampanja, jossa 100€ tallettamalla saat 100€ bonuksen. Lisäksi saat 30 ilmaiskuponkia Laihia-pelihalliin!

Hyvää
  • Kokonaan suomenkielinen
  • Kolme isoa bingohallia kaikille pelaajille
  • Tervetuliaisbonus
  • Ilmaispelit joilla peliin tutustuminen helppoa
Huonoa
  • Oheispelien puute sivustolla
  • Bingopelejä voisi olla enemmänkin

Pelit

Sivuston bingopeleihin kuuluvat kolmen eri pelihallin pelit. Pelin säännöt on aina hyvä tarkistaa ettei tule yllätyksiä.

Laihia pelihalli tarjoaa joka päivä kello 15-20 pelaajille peräti 30 ilmaislippua pelattavaksi. Pelien palkintoina on pelilippuja muille pelipaikoille, joten ilmaispelien avulla pelistä voi voittaa vaikkapa kuinka ja paljon.

Naantali tarjoaa upeita potteja 0,50 euron pelimaksulla. Kaikki sivuston pelit ovat 75 pallon pelejä, joten pelaaminen on kaikilla pelihalleilla samanlaista. Paljon halvemmalla pelejä ei ole netissä tarjolla, joten Naantali on hyvä vaihtoehto tämän numeropelin pelaamiseen.
Tuuri –niminen pelihuone tarjoaa pelaajille mahdollisuuden tavoitella isompia potteja mitä nettibingo ja mobiili bingo pelaajilleen tarjoaa. Progressiiviset nousevat jättipotit ovat tämän pelihallin suola. Tuuri on tunnettu valtavan kokoisesta kyläkaupastaan.

Bonukset

Ensitallettajia kohdellaan tällä sivustolla todella mukavalla tavalla. Ensitalletusbonus on 100% ja bonus on maksimissaan 100 euroa. Tämä tarkoittaa siis sitä että kun talletat ensimmäisen kerran 100 euroa, saat bingotilillesi yhteensä 200 euroa. Minimitalletus on 10 euroa.

Muista kuitenkin että ensitalletuksen voi tehdä vain ja ainoastaan kerran ja tuolloin se kannattaa hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla hyödyksi.

Tämän lisäksi Bingohuone tarjoaa pelaajilleen 30 ilmaiskuponkia Laihia-pelihallille. Tässä onkin mukavasti pakettia pelaajalle alkuun! Muista myös katsastaa kyseisen sivuston tarjoukset ja kampanjat sillä siellä on vaihtuvia tarjouksia joka lähtöön.

Yhteisöllisyys

Sivuston yhteisöllisyys ei ole ehkä niin huipussaan kuin esimerkiksi Maria Bingo -pelihuoneella. Sivustolle on kuitenkin muodostunut oma yhteisönsä joka pelailee ja keskustelee pelien ohella asioista laidasta laitaan.
Sivuston miespuolisena mannekiinina on tällä hetkellä suosittu koomikko Jope Ruonansuu ja sivujen kautta pääsee lähettämään mm. ilmaisen videotervehdyksen kavereille tai katsoa muiden tekemiä videoita.
Bingohuone tarjoaa myös bingojuontajia ja chatit sujuvat juontajien johdolla varsin mukavasti. Jos ennen vanhaan bingossa piti olla hiiren hiljaa, niin nyt pelien pareissa suorastaan yllytetään keskustelemaan, tosin virtuaalisesti chatin avulla.

Käyttäjäystävällisyys

Bingohuone sopii varsin mainiosti pelaajille ja erityisesti suomalaisille pelaajille. Pelit toimivat selaimessa varsin mainiosti. Sivustolla ei ole omaa mobiilisovellusta, mutta pelit toimivat varsin mainiosti selaimen avulla Android ja iPad / iPhone laitteilla. Bingoa pääsee pelaamaan siis myös mobiilisti ja uusimmilla ja vähän vanhemmilla laitteilla pelaaminen sujuu varsin hienosti.

Soveltuvuus suomalaisille

Suomalaisille Bingohuone sopii todella hyvin. Koko sivusto on suomeksi, asiakaspalvelu toimii suomen kielellä ja kaikki voitotkin ovat maltalaisen pelilisenssin ansiosta verottomia.

Netissä usein hankalaksi koettu rahojen siirtäminen pelitilille ja voittojen nostaminen omalle pankkitilille ei sivustolla voisi olla helpompaa. Jos pankkisi on Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, S-Pankki, Handelsbanken, Säästöpankki/Aktia tai Ålandsbanken, voit siirtää rahaa bingoon verkkopankkimaksulla.
Tarjolla ovat myös luottokortit kuten Visa ja Mastercard sekä yleisimmät nettilompakot kuten Skrill ja Neteller.

Yleisarvosana

Bingohuone kuuluu suomenkielistä bingopeliä etsivän pelaajan suosikkipaikkoihin. Pelit ovat sujuvia, bonukset korkeita ja muutenkin sivuston käyttöystävällisyys on huippuluokkaa.

Ihan ei sivusto kärkipaikalle pelipaikkojen osalta yletä, mutta se on kovasti matkalla sinne terävimpään kärkeen. Suomenkielisyys, sivuston helppokäyttöisyys, mahtava tunnelma pelien parissa ja hienot yhteisötoiminnot ilmaispelien lisäksi tekevät kokonaisuudesta varsin mainion. Ilmaista Bingoa pääsee pelaamaan monella eri sivustolla, mutta tällä sivustolla se on hoidettu erittäin tyylikkäästi.

Bingohuone on mukava pelipaikka joka sopii niin aloittelijalle kuin hieman pidempään pelejä pelanneille. Kärkikastia!

Tästä bingoon »

Kommentoi